Odder barnevogne

Nyhed fra Odder Barnevogn

Odder Vida 2023 i farven Linen!


Med alle de gode egenskaber vi kender fra Vida vognen, byder vi nu velkommen til en ny farve i Vida familien.


Odder Vida barnevognen har drejbare forhjul der gør den ellers store vogn, med et liggemål på 97 cm., nem at manøvrere rundt i gaderne. Vida har et let og funktionelt stel, der kan foldes så kompakt, at det kan være i selv nogle af de helt små biler. Lygten i kalechen, samt reflekserne på hjulene, gør jer mere synlige, når I er på tur i de mørke timer. Stellet følger barnevognskassens bund og sørger derved for, at vognen holdes stabil og at barnevognskassen ikke kommer til at sidde skævt på stellet. Du har nem adgang til baby, med vores patenteret lynlås og med vores nye opdateret varekurv har du god plads til opbevaring på turen!


Vida vognen er, ligesom Odders andre vogne, produceret med fokus på at vælge de bedste og mest bæredygtige materialer, der danner trygge rammer for din guldklump.


Se vognen og læs mere her.

Odder Saga barnevogne!


Saga fås både med drejbare forhjul og med fire faste hjul! Med Saga barnevognen får du bl.a. et langt liggemål på 97 cm. der gør, at vognen kan bruges op til 3-4 års alderen, patenteret lynlås i forlæderet, en stor rummelig varekurv, letvægtsstel og et enkelt tidløst design.


Den integrerede udluftning i kalechen giver god mulighed for at skabe ventilation på varme sommerdage og reflekspipingen på tekstilerne hjælper med, at vognen kan ses i de mørke dags- og aftentimer.


I modsætningen til vores andre barnevogne, har Saga modellerne et styr der er syet i 100% vegansk materiale.


Saga vognene har lette og kompakte stel, der kan være i selv nogle af de mindste biler!

Saga barnevogn med drejbare forhjul
Odder
Saga barnevogn med drejbare forhjul
9.999,00 DKK
Online
4 butikker
Saga barnevogn med faste forhjul
Odder
Saga barnevogn med faste forhjul
7.479,12 DKK
Før: 8.499,00 DKK
Online
21 butikker
Spar 12%

Artikler om Odder Barnevogne

Historien om

Odder Barnevogn

Manual til din

Odder Barnevogn

Alle vogne fra

ODDER BARNEVOGN

Odder Vida  

Lækker barnevogn med drejehjul og unik to-delt varekurv der forener stel og overdel i en harmonisk helhed.  Dansk design er udgangspunktet for alle de fine små detaljer vi har valgt, for at gøre livet meget nemmere for jer forældre.  Den nyeste og mest intuitive barnevogn der fuldender behovet for en nem og bekvem hverdag for livet som småbørnsforældre.  


Gennemsnitstemperaturen i Danmark gennem de sidste 10 år er ca. 8,9 grader og vores Vida er designet til brug i Danmark med isolerende fiberfyld til de kolde dage og mulighed for at lave god luftgennemstrømning på de varme dage.  


Overdelen udstråler enkelt design og er syet i den kendte Odder-kvalitet i stærke tekstiler. Alle enkeltdele lige fra tekstiler til lynlåse, sytråd og fibre er testet fri for skadelig kemi.


Stellet er et super stærkt og kompakt aluminiumsstel som kan være i selv de mindste biler. Stellet klappes sammen i en letbetjent to-trinsmanøvre og hjulene klikkes nemt af og på.  

Odder Vida
Odder North

Odder North

Odder North er udviklet med udgangspunkt i det enkle nordiske design. Odder North har en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver en praktisk adgang til barnet.


Kalechen er forsynet med ventilation, solskygge, indvendig lomme med plads til f.eks. sutter og smart kliksystem, der holder kalechen i den ønskede position. Overdelen har en ny brugervenlig snap magnetlukning i forlæderet, der sikrer, at forlæderet slutter tæt til kassen. Lækkert tekstil der giver et enkelt og moderne udtryk, og reflekspiping er med til at sikre, at vognen bliver set på de sene aftenture. Inderfor i hele vognen er aftageligt og vaskbart, både i kaleche og kasse, er det nemt at holde vognen ren og flot. Derudover er der lygte i kalechen med forskellige lysindstillinger, så du også kan ses når solen går ned.


Stellet er X-Dream i sort, med punktérfri dæk. Stellet er kendetegnet ved at være i letvægtsmateriale samtidigt med at være meget kompakt og nemt at klappe sammen. Det kan være i bagagerummet i selv mindre personbiler, såsom Suzuki Swift eller VW Up.

Odder Una 2.0

Odder Una 2.0 klapvogn og duovogn har drejelige forhjul, der gør det nemt at komme omkring i byen og når I er på shopping. Hjulene kan låses, så det også er nemt at køre i f.eks. skoven.


Ny opdateret version af den populære klapvogn fra Odder. Du kan få vognen enten som duo- eller klapvogn i forkskellige farver.


Stellet har fået helt nyt design med stilrene linjer, ny lydløs fodbremse og punkterfrie hjul med reflekser. Una er optimeret for at gøre vognen så brugervenlig som muligt for dig. Den nye Una 2.0 liggedel har et liggemål på hele 80 cm., og du får dermed en duvogn med det længst mulige liggemål. Vores patenteret lynlås gør det nemt at komme ned til baby, og med lygte i kalchen kan I altid ses i de mørke timer.


Klapvognssædet er vendbart og har langt liggemål på 96 cm. Både ryglæn, fodstøtte og selehøjden kan justeres i forskellige positioner, så du nemmere kan tilpasse klapvognen til barnet. Med den nye store kaleche, der kan forlænges hele to gange, har du god mulighed for at skabe ekstra ventilation og skygge.


Se flere detaljer for Una 2.0 vognen her.

Odder Una
Odder Una 2.0

Tilbehør til din

Odder Barnevogn


Hos Odder Barnevognsfabrik har vi lang række tilbehør til din nye barnevogn. Som alle andre produkter fra Odder er vores tilbehør udviklet, produceret og designet med et særligt øje for kvalitet, komfort og sikkerhed.




Så hvad enten du mangler en lift, barnevognssele, myggenet, kopholder, madras, regnslag eller noget helt syvende til din barnevogn, kan du finde det her.



Kvalitet & sikkerhed

Hos Odder Barnevogn tror vi på, at alle detaljer er vigtige. Vi overlader intet til tilfældighederne, men lytter til vores kunders ønsker og behov og sørger for at implementere dem i designet til mindste lille møtrik. Solskygge og forlæder beskytter babyen i vognen, ventilering i kalechen sørger for frisk luft, og indbygget lygte og reflekser sikrer jer på mørke veje.


Holdbarhed

Et serviceeftersyn hjælper med at holde jeres Oddervogn køreklar i mange år. Når I køber en Oddervogn, kan I derfor booke to gratis eftersyn hos BabySam. Det første når vognen er et år gammel, og det andet, når den er to år. Ved eftersynet bliver stellet efterspændt, smurt, gennemgået og tjekket for fejl og mangler, så I kan trille sikkert videre.


Odder hos BabySam

På BabySam.dk kan du gå på opdagelse blandt alle vores barnevogne, duovogne, stel og tilbehør, og du er altid velkommen til at komme ned i din lokale butik og få personlige råd og vejledning til dit vigtigste køb. Husk også at alle reklamationer og bestilling af reservedele skal gå igennem din lokale BabySam butik.



P.S. Vidste du at Odder Barnevogn også laver institutionsvogne, til institutioner rundt om i landet. Du kan læse mere om det lige her.



Information

August 2020 - Frivillig tilbagetrækning af Vida stel.
Efter aftale med Sikkerhedsstyrelsen laver vi en frivillig tilbagekaldelse af første produktionsserier på Vida stel indenfor ovenstående serienumre: 29-2019-1000001 til nr. 41-2019-1000705


Læs mere om den frivillige tilbagetrækning lige her.

Besøg os på Odder instagram og find inspiration,

deltag i konkurrencer og få tips til livet med børn.

Odder instagram
Odder instagram

Odder Barnevogn

Dansk design af Oddervognen siden 1925


Vi har produceret barnevogne på fabrikken i Odder siden 1925 og vil fortsat producere en dansk barnevogn ud fra vores 4 kerneværdier:


Kvalitet ♦ Design ♦ Sikkerhed ♦ Funktionalitet


Kontakt: Tlf. 8654 1100 Mail: ordre@oddervognen.dk

Værd at vide om Odder

Hvilken Odder barnevogn skal man vælge?

Odder Vida er et oplagt og godt valg, hvis du søger en eksklusiv vogn i god kvalitet med et langt liggemål. Men alle barnevogne fra Odder er gode og findes i forskellige, flotte og klassiske designs. Hvilken der er bedst, afhænger selvfølgelig af dine behov og præferencer. Overvej faktorer som vognens liggemål, hjultype og design.

Hvor lang tid bruger børn barnevogne?

Der er ingen officielle regler for, hvor længe dit barn kan bruge barnevogn. Men mange barnevogne er bygget til, at barnet kan ligge deri til de er omkring 3 år gamle. Det afhænger af, hvor langt liggemålet er. De fleste børn har brug for en lur indtil 2,5-3 års alderen. Om denne skal tages i barnevognen er en smagssag.