Folkesjæl på fire hjul

I Danmark har vi en lang tradition for at bruge barnevognen som sovested for de små børn om dagen – året rundt og næsten uanset vejret. Vores særlige tradition har dybe rødder i vores forståelse af sygdom og sundhed.

Gamle værdier i en ny virkelighed

Vi kan ikke forestille os at få børn uden at købe en barnevogn. Barnevognen er praktisk og nødvendig til søvn og transport, for de gamle værdier gælder stadig. Vi finder det stadig bedst for et barn at sove ude og betragter frisk luft og udendørsliv som sundt og godt.

93 års dansk design af Oddervognen

Tidens normer om frihed, fleksibilitet og mobilitet afspejler sig i designet på Oddervogne i vores valg af konstruktion og materialer.

Vi har produceret barnevogne på fabrikken i Odder siden 1925 og vil fortsat producere en dansk barnevogn ud fra vores 4 kerneværdier:

Kvalitet · Design · Sikkerhed · Funktionalitet

ODDER BLOG

Frivillig tilbagetrækning af Vida stel

TILBAGEKALDELSE AF VIDA STEL INDENFOR SERIENUMMER 29-2019-1000001 til nr. 41-2019-1000705 Efter aftale med Sikkerhedsstyrelsen laver vi en frivillig tilbagekaldelse af første produktionsserier på Vida stel indenfor ovenstående serienumre. På grund af for store produktionstolerancer kan [...]

Nyhed: Vida

Odder Vida - Dansk design Kommer i butikkerne i uge 34. Lækker ny barnevogn med drejehjul og unik to-delt varekurv der forener stel og overdel i en harmonisk helhed. Dansk design er udgangspunktet for alle [...]

Guide til barnevogn

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et [...]

OVERVEJELSER VED KØB AF KLAPVOGN

Vi har taget udgangspunkt i vores egne erfaringer med vores børn og hvad vi selv har værdsat i de mange år man rent faktisk bruger en klapvogn, og har her lavet en guide - delt op i Need To Have og Nice To Have - til dig, der overvejer at anskaffe en Odder Klapvogn.

Odder diy – børnevenlige bananis

I samarbejde med Jeanette Thaysen fra madeventyret kommer her en skøn opskrift på børnevenlige bananis.

Sommerens ultimative playliste

Vi har bedt de to unge herrer, Kenneth og Ruben, som står bag KREAFUNK, om at komme med deres bud på sommerens lækreste ’Feel Good’ spilleliste; til de sene aftener med på terrassen med et glas vin, til gåturen i det fri, til solbadning på stranden.

Lukashuset – de små glæders holdeplads

Oddervognen har snakket med Lukashuset – Danmarks første børne- og ungehospice. Her er der i sagens natur en stor del alvor, sorg og fortvivlelse, men samtidig også masser af lys, leg og livsmod.

Amning på dagsordenen

Amning i det offentlige rum er i den grad havnet på dagsordenen den seneste tid, og vi skal ikke mange år tilbage, før ammerøj var en kategori, tøjbranchen ikke fokuserede på. Oddervognen har snakket med MAMALICIOUS, der designer og producerer ammetøj, om tendencen for den positive accept af amning.

Kristian Gintberg – En darling uden dagsorden

Oddervognen har mødt Kristian Gintberg fra Ramasjang til en snak om ikke at have en plan: ”Jeg lever af at leve i nuet. Resten tager jeg, som det kommer.”

Odder anbefaler: solbeskyttelse til rejsen

Det er skønt med sommer og sol, ture til stranden, badekar i haven og ferier med familien. Men husk solbeskyttelse, især hvis I skal på ferie under varmere himmelstrøg. Husk også at bruge uv-solsejlet i din Oddervogn.

Thummee – 15 års jubilæum hos Oddervognen

Odders lokale journalist Claus Greve tog en snak med Thummee, i anledningen af hendes 15 års jubilæum som syerske og utroligt vellidt kollega hos Oddervognen.

Når Verden Venter · 03/17

Tag godt imod nyeste nummer af "Når Verden Venter". Hos OdderVognen​ håber vi, at du vil tage rigtig godt imod blandt andet Kristian Gintberg, Bananis og Ammebryster - og så ønsker vi dig rigtig god læselyst!

Odder diy – SY SELV EN SØD PUSLE PUNG

Vi har bedt kreative Kristina Simoni om at lavet en sød og nem guide, så du selv kan sy en fin pusle pung i netop de farver du bedst kan lide.

Rune Klan – Barnløs

Rune Klan har altid fulgt sin mavefornemmelse og lavet de ting han synes var sjove. “Jeg har ville være alt fra filminstruktør, skuespiller, ninja og tryllekunstner.” Nu er han aktuel med sit nye show BARNLØS, og Oddervognen har mødt ham til en snak om sit liv.

Camilla var gravid uden at vide det

Oddervognen har snakket med Camilla, der har en lidt usædvanlig historie om at blive mor efter en ukendt graviditet. ”Fra det ene øjeblik til det andet havnede jeg i rollen som mor til en lille dreng totalt uden viden om, at mine mavesmerter havde skyldtes noget så naturligt som en graviditet – og ikke tarmslyng.”

Når Verden Venter · 02/17

Tag godt imod nyeste nummer af "Når Verden Venter". I dette nummer kan du læse om komikeren Rune Klan der er 40 år og endnu ikke har fået børn, og om Camilla, der ikke vidste hun var gravid før hun kom på hospitalet hvor fødslen gik i gang. Der er også en lækker opskrift på en nem ret med tun til den kommende grillsæson. Rigtig god læselyst!

FitFamily – en barselsidé, der blev til virkelighed

Siden FitFamily slog dørene op til et nyt og anderledes træningscenter i Aarhus, er småbørnsfamilier kommet fra nær og fjern for at træne sammen som familie. Vi har mødt Maria Dior – kvinden, som selv var på barsel, da hun fik ideen til det nye børne- og familievenlige træningscenter.

Odder diy – hæklet barnevognstæppe

Vi har bedt kreative Pernille Gabs om at lave en nem step by step opskrift på det fineste hæklede barnevognstæppe.

Lars Christiansen – om kompromisernes holdeplads

Oddervognen har snakket med Lars Christiansen om tiden som karrieremand vs familiefar, om den dårlige samvittighed og om at trodse statistikkerne og finde sammen efter skilsmisse.

Tina Lund, fra Danmark til Dubai – et spring ud i livet

Oddervognen har snakket med Tina Lund, der valgte at flytte hele familien til Dubai for at få mere tid med sin familie. ”Jeg fortryder det ikke et sekund. Tværtimod har det været vores livs bedste beslutning at flytte familien til Dubai. Jeg er overrasket over, hvor godt det er gået og kan kun anbefale andre at prøve det!”

Når Verden Venter · 01/16

Tag godt imod vores nye online livsstilsmagasin: "Når Verden Venter". Temaet i første udgave er ’karrieren i samspil med familielivet’, hvor vi har inviteret tre personligheder, som på forskellig vis har mærket livet som forældre med glæder, sorger og udfordringer. Du kan møde den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, rytteren Tina Lund og iværksætteren Maria fra Aarhus, som har ført sin barsels-idé ud i livet med stor succes. Rigtig god læselyst!

Odder i bilen

Hvor meget er det nu egentlig en barnevogn fylder i bagagerummet i bilen?
En Oddervogn er ultra kompakt, og her kan du se et udvalg af biler fra den lille Volkswagen Up til de helt store stationcars. Så kan du altid sammenligne litermålet med netop din bil.

Ses vi på Facebook og Instagram?

Vi opruster på de sociale medier, så vi kan holde jer opdaterede på alt det nye om OdderVognen - så følg endelig med her på vores Facebook side. Der vil løbende være konkurrencer og masser af [...]

FIND FORHANDLER