VIDA BARNEVOGN

Lækker ny barnevogn med drejehjul og unik to-delt varekurv der forener stel og overdel i en harmonisk helhed.

Dansk design er udgangspunktet for alle de fine små detaljer vi har valgt, for at gøre livet meget nemmere for jer forældre.  Den nyeste og mest intuitive barnevogn der fuldender behovet for en nem og bekvem hverdag for livet som småbørns forældre.

Gennemsnits temperaturen i Danmark gennem de sidste 10 år er ca. 8,9 grader og vores Vida er designet til brug i Danmark med isolerende fiberfyld til de kolde dage og mulighed for at lave god luft gennemstrømning på de varme dage.

Overdelen udstråler enkelt design og er syet i den kendte Odder kvalitet i stærke tekstiler. Alle enkeltdele lige fra tekstiler til lynlåse, sytråd og fiber er testet fri for skadelig kemi.

Stellet er et super stærkt og kompakt aluminiums stel som kan være i selv de mindste biler. Stellet klappes sammen i en let betjent to-trins manøvre og hjulene klikkes nemt af og på.

Alle vores barnevogne, stel, tilbehør og reservedele skal bestilles i din nærmeste BabySam og kan ikke købes direkte fra fabrikken i Odder. Gå til webshoppen HER.