Reservedele

Kun det bedste er godt nok!

Da en barnevogn er en brugsgenstand kan der naturligvis opstå situationer, hvor der enten er fejl på et produkt eller hvor dele skal udskiftes. Alle reklamationer og henvendelser vedrørende reservedele skal tages med din nærmeste BabySam, og kan ikke håndteres ved direkte kontakt her på fabrikken. Det gælder både ved bestilling af eksempelvis en ny varekurv, kaleche eller forlæder, eller ved behov for reparationer på små eller store dele.

Selvom alle vores materialer er udvalgt ud fra kriteriet, at kun det bedste er godt nok, kræver vind og vejrforhold, at en barnevogn får pleje og vedligeholdelse. Vi vil gerne hjælpe med vejledning til, hvordan I bedst muligt holder jeres Odder barnevogn pæn og i god stand, og dermed kan bruge den i mange år fremover. Husk også jeres 2 gratis serviceeftersyn, der hjælper til med at holde jeres Oddervogn køreklar i mange år.

Afhængig af hvordan eksempelvis hjulene vedligeholdes og vognen generelt bliver brugt så er hjul stadig en sliddel og må forventes udskiftet i løbet af barnevognens levetid.

Det er ikke nødvendigt at tage i den samme BabySam som varen er købt i, men medbring blot kvittering for køb og tag i den butik der ligger nærmest dig. Se adresser og telefonnumre på de forskellige butikker i oversigten på vores forside.